Sopharma trading

 

Референция

 

 

 

Обърнахме се към фирма TOdOOR във връзка с провеждането на двудневен семинар и коктейл през месец май 2008 г., състояли се в хотел “Skyway”.

 

Чрез тази препоръка искаме да изкажем своята благодарност и огромно уважение към г-жа Силвия Тодорова и нейния екип, които не само покриха нашите високи изисквания, но и реализираха едно незабравимо преживяване за всички наши гости. Останахме очаровани от отличната организация по време на цялото събитие. Високият професионализъм на TOdOOR личи във всеки детайл – от заинтригуващата програма и богато меню, до съобразената с повода декорация и безупречното обслужване.

 

Със задоволство трябва да отбележим, че сме впечатлени от способността на екипа да реагира гъвкаво и бързо на всички елементи, съпътстващи проект от такъв мащаб. Към всяка ключова фаза (съгласие за сътрудничество, предоставяне на оферти и реализацията на събитието) бе подходено с прецизност, отговорност и много ентусиазъм.

 

Взимайки под внимание широкоспектърната дейност на фирма TOdOOR, за нас ще е удоволствие да работим отново със слънчевия й екип в рамките на бъдещи проекти.

 

Пожелаваме Ви да продължавате да създавате истински емоции и да вървите все напред по пътя към успеха!